Stolni tenis: Kvalifikacije za popunu 1. Hrvatske lige istok

U subotu i nedjelju u Sračincu su odigrane kvalifikacije za popunu 1. Hrvatske lige istok za igrače.

Među 5 prijavljenih ekipa igrao je MSTC Čakovec kao deveti na kraju ove sezone u ligi, a protivnici su mu bili Sračinec i Ljubešćica iz Regije Sjeverna Hrvatska te Graničar iz Slavonskoga Broda i Novska iz Regije Zapadna Slavonija.

>>> Rezultate i tablicu možete pogledati u našoj rubrici “Stolnoteniske lige”

Prvo i drugo mjesto s po 3 pobjede i 1 porazom osvojile su ekipe MSTC Čakovca i Sračinca, što za Čakovčane znači ostanak, a za Srakare plasman u ligu.

Uz njih članovi lige u idućoj sezoni biti će Obrtnička škola iz Slavonskoga Broda, Vukovar ’91, Beli Manastir, Podravka iz Koprivnice, Mladost iz Petrinje, Mihovljan, STARR iz Varaždina i Igea Željezničar iz Varaždina, koji je ispao iz Super lige.

Istovremeno se u Bjelovaru trebao odigrati i kvalifikacijski turnir za popunu 1. Hrvatske lige istok za igračice.

Od 5 ekipa, koje su imale pravo nastupa prijavile su se samo 4, koje su sve izborile plasman u ligu pa se turnir nije niti održao. Nakon ovakvoga ishoda Mošćenica, osma na kraju ove sezone, sačuvala je status ligaša  pa će uz nju i ostale starosjedioce – Hodošan, Mihovljan, Šenkovec, Doru iz Našica, Varaždin 2 i MGK Dravu iz Žabnika nove članice biti Bjelovar 2, Koprivnica i Marsonija iz Slavonskoga Broda. Tako će u ligi, nakon 3 sezone igranja u krnjem sastavu s po 8 ekipa, u idućoj sezoni igrati njih 10.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije