Povezane vijesti
Osnovan Savez udruga mladih Međimurja

Osnovan Savez udruga mladih Međimurja

Na ideju osnivanja udruženja svih udruga mladih koje djeluju na području Međimurske županije došlo se sasvim slučajno. Naime, Udruga mladih Vra...

Završila još jedna školska godina!

U petak je u svim međimurskim osnovnim i srednjim školama završena još jedna školska godina. U osnovne škole bilo je upisano 10.411, a u srednje 4.263 učenika. U odnosu na godinu dana ranije osnovnoškolaca je bilo više, a srednjoškolaca neznatno manje.


>>> Upisi u srednje škole 2. i 3. srpnja


Neki od njih morat će na popravne ispite, a osmaše čekaju upisi u srednje škole. U prvom ljetnom krugu prijave za upis primaju se 2. i 3. srpnja u vremenu od 8 do 16 sati. Objava rezultata bit će 4. srpnja, a upisi 5. srpnja u vremenu od 8 do 16 sati.


Odlukom Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta o početku i završetku nastavne godine, broju radnih dana i trajanju odmora učenika osnovnih i srednjih škola za školsku godinu 2012./2013. ponovo je predložena mogućnost fleksibilnog početka nastave i to 3. ili 10. rujna 2012. godine, odnosno trajanje zimskog odmora učenika 2 ili 3 tjedna. Do tada će učenici uživati u ljetnim praznicima!

Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.