Zdravstveni i građanski odgoj

U OŠ Kuršanec je u četvrtak, 28. veljače 2013. godine održan je stručni skup županijskog stručnog vijeća razredne nastave za pet međimurskih škola. Organizirala ga je Bernarda Novak, učiteljica savjetnik.


U prvom su dijelu stručnog skupa učenici dviju osnovnih škola predstavili svoj projekt iz područja Građanskog odgoja. Učenici OŠ Kuršanec, čiji su voditelji učiteljica Zvonka Rakuša i učitelj Tomislav Magdalenić, predstavili su projekt Pravilna prehrana.


A učenici III. OŠ Čakovec, čija je voditeljica učiteljica Zdenka Novak, predstavili su projekt Europejići. Zdenka Novak, dipl. uč. je kroz predavanje i radionicu upoznala učitelje o načinu provođenja projekata iz područja Građanskog odgoja.


Budući da se od ove školske godine u svim školama provodi eksperimentalno Zdravstveni  odgoj, Bernarda Novak, uč. savjetnik  govorila je o važnosti tjelesne aktivnosti učenika, u okviru modula Živjeti zdravo.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku, Twitteru i Google+, te putem iPhone i Android mobilnih uređaja

Budi prvi koji će komentirati ovaj članak.

Poslovica

Nafčen je na zlo, kak pes na boto.

Čakovec
17 °C
Trenutno vrijeme