Povezane vijesti
Memorijalni turnir Patrik Čurin

Memorijalni turnir Patrik Čurin

Škola nogometa „Sveti Martin“ organizira memorijalni turnir u sjećanje na tragično preminulog člana škole nogometa Patrika Č...

Najnovije u Sport
Sedam golova Nikoline Zadravec

Sedam golova Nikoline Zadravec

U trećem kolu skupine D Svjetskog rukometnog prvenstva za kadetkinje U18 u Ohridu Hrvatska je teško stradala od Crne Gore 31:21. Prvo poluvrije...

     

Drugi dan memorijalnog turnira Patrik Čurin

Jučer je završen memorijalni turnir Patrik Čurin u organizaciji Škole nogometa Sveti Martin. Na turniru u konkurenciji nogometaša do 6 godina nastupile su četiri ekipe. Najbolja je bila ekipa Slobode iz Varaždina ispred sastava ŠN Međimurje Čakovec i ŠN Sveti Martin.


>>> O prvom danu memorijalnog turnira Patrik Čurin čitajte i pogledajte galeriju fotografija klikom ovdje


U konkurenciji nogometaša do 12 godina bilo je devet ekipa. U finalu su ŠN Međimurje Čakovec i ŠN Sveti Martin završili bez golova da bi u izvođenju kaznenih udaraca pobijedili Čakovčani 2:1. U susretu za treće mjesto Sloga Čakovec je bila bolja od Spartaka iz Male Subotice 3:0.


Kod nogometaša do 14 godina u finalu su se sastale dvije ekipe ŠN Međimurje Čakovec. Nakon rezultata 1:1 slavila je prva ekipa 3:2. U susretu za treće mjesto Spartak je bio bolji od ŠN Sveti Martin 6:2.


>>> Rezultati - U6 (PDF)

>>> Rezultati - U12 (PDF)

>>> Rezultati - U14 (PDF)

Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.