Povezane vijesti
Šahisti Stridona i dalje na vrhu

Šahisti Stridona i dalje na vrhu

U 2. šahovskoj ligi šahisti Stidona iz Štrigove nakon 6 kola imaju maksimalnih 6 pobjeda. Tijekom vikenda pobijedili su Konake Novo Virje 4.5:1.5 i Bi...

Najnovije u Sport
  
Priopćenje za javnost NK Sokol Vratišinec

Priopćenje za javnost NK Sokol Vratišinec

U susretu Prve međimurske nogometne lige susret između Sokola iz Vratišinca i Međimurca susret je prekinut nakon tridesetak minuta zbog napada domaćih...

Pojedinačno seniorsko prvenstvo Međimurja u šahu

Šahovski savez Međimurske županije organizira pojedinačno seniorsko prvenstvo Međimurja 2013. u šahu u Mihovljanu i Nedelišću od četvrtka do nedjelje. Ukupno će se odigrati sedam kola. Zadnji rok za prijavu na natjecanje je četvrtak 30. svibnja do 8:45 sati.


U četvrtak se igra u Mihovljanu. Prvo kolo u 9:00 sati te drugo u 17:30 sati. U petak u Mihovljanu susreti trećeg kola započinju u 17:30 sati. Tijekom vikenda susreti će se igrati u Atonu u Nedelišću. Četvrto kolo je u subotu u 9:00 sati te peto u 17:30 sati. U nedjelju u Atonu šesto kolo počinje u 9:00 sati i posljednje sedmo u 17:30 sati.


Trojica najbolje plasiranih igrača dobiti će pehare za uspjeh, a najbolje plasirani kadet, junior, žena i veteran medalju. Turnir će se rejtingirati za Nacionalnu listu.

Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.