Povezane vijesti
Stridon bolji od Slobode u drugoj ligi

Stridon bolji od Slobode u drugoj ligi

Započela je 2. hrvatska šahovska liga centar u kojoj su naši predstavnici Stridon Štrigova i Sloboda Mihovljan. U 1. kolu imali smo međimurski derbi u...

Najnovije u Sport
MRK Čakovec osigurao ulazak u viši rang

MRK Čakovec osigurao ulazak u viši rang

Uvjerljivom, četrnaestom pobjedom u nizu, u 14. kolu 3. HRL-sjever, MRK Čakovec je definitivno osigurao ulazak u viši rang natjecanja i ostvario ovose...

Pojedinačno seniorsko prvenstvo Međimurja u šahu

Šahovski savez Međimurske županije organizira pojedinačno seniorsko prvenstvo Međimurja 2013. u šahu u Mihovljanu i Nedelišću od četvrtka do nedjelje. Ukupno će se odigrati sedam kola. Zadnji rok za prijavu na natjecanje je četvrtak 30. svibnja do 8:45 sati.


U četvrtak se igra u Mihovljanu. Prvo kolo u 9:00 sati te drugo u 17:30 sati. U petak u Mihovljanu susreti trećeg kola započinju u 17:30 sati. Tijekom vikenda susreti će se igrati u Atonu u Nedelišću. Četvrto kolo je u subotu u 9:00 sati te peto u 17:30 sati. U nedjelju u Atonu šesto kolo počinje u 9:00 sati i posljednje sedmo u 17:30 sati.


Trojica najbolje plasiranih igrača dobiti će pehare za uspjeh, a najbolje plasirani kadet, junior, žena i veteran medalju. Turnir će se rejtingirati za Nacionalnu listu.

Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.